header lines

Babbellen.nl is …. gewoon gezellig met een groep mensen aan de telefoon kletsen over de dingen die jou dagelijks bezighouden. Of het nu gaat over je favoriete sport of club of je mening over politieke partijen. Gewoon lekker babbelen wanneer jij dat wilt …

Niet iedereen wil meer anoniem chatten op het web. Er is veel behoefte aan gewoon lekker je verhaal even kunnen doen met zomaar iemand uit Nederland of België in een gezellige belbox naar keuze. Gewoon ouderwets via de telefoon direct contact met een grote groep mensen zonder je te verschuilen achter je computer of laptop.

Een luisterend oor is in de huidige maatschappij vaak in de vergetelheid geraakt … maar o zo fijn

 

Hoe werkt babbellen.nl?

Bellers kunnen middels een speciaal telefoonnummer bellen naar een ‘belbox’ naar keuze waarin zij met andere bellers terecht komen die dezelfde interesses delen.

Of het nu over onderwerpen als sport en politiek gaat of gewoon gezellig kletsen met anderen over alledaagse dingen. De gezelligheid staat voorop! Er is ook een ‘ belbox’ manager die meepraat en zorgt voor leuke tips. Deze manager zorgt er tevens voor dat de belbox een beetje ordelijk blijft.

Interesse in het deelnemen in een van onze concepten?

De Boys delen graag, want eerst delen en dan pas vermenigvuldigen. Dus spreekt een van de concepten je aan, neem dan contact met ons op om te participeren in een van onze ideeën.

Neem contact op