header lines

De gedachte bij babbeltjedoen.nl is vanaf dag één geweest om iets te doen aan de eenzaamheid onder vooral oudere mensen …

Oudere mensen zijn nog niet allemaal druk aan het ‘surfen’ over het internet en zijn eigenlijk nog gewend om vanuit hun ‘luie’ stoel lekker de telefoon te pakken om gezellig met anderen een praatje te maken. 

Gewoon ouderwets via de telefoon, zonder gedoe van inloggen en chatten. Babbeltjedoen.nl biedt onze oudere medemens de gelegenheid om meer social betrokken te zijn op een bekende, prettige manier welke ze nog kennen van vroeger.

Hoe werkt babbeltjedoen.nl?

Ouderen kunnen nu via een speciaal telefoonnummer bellen naar een ‘belbox’ naar keuze. Hierin komen zij met andere ouderen die dezelfde interesses delen terecht. Of het nu over breien gaat of de politiek, of gewoon gezellig kletsen met anderen over alledaagse dingen. Het luisterende oor van andere ouderen staat voorop. Er is ook een ‘ belbox’ manager die gezellig meepraat en zorgt voor leuke tips en bemoedigende woorden.

Interesse in het deelnemen in een van onze concepten?

De Boys delen graag, want eerst delen en dan pas vermenigvuldigen. Dus spreekt een van de concepten je aan, neem dan contact met ons op om te participeren in een van onze ideeën.

Neem contact op