Nederlands Engels
header lines

Verhuizing!

Rosmalen, 1 juli 2020, Smart Fulfilment Servicespecialist Boys with Brains verhuist per 1 juli officieel haar hoofdkantoor van Eindhoven richting ‘s-Hertogenbosch.

De verhuizing naar het nieuwe kantoor in Rosmalen, onder de rook van ’s-Hertogenbosch en direct gelegen aan de A2, is tot stand gekomen na de geplande overname van een belangrijke servicepartner van Boys with Brains, die medio augustus zal plaatsvinden. Het nieuwe kantoor vergemakkelijkt de integratie en daarmee de communicatie, de interactie en kennisdeling tussen beide bedrijven.

Dave Spijker, algemeen directeur van Boys with Brains: “Doordat we samen in één pand zitten wordt samenwerken nog gemakkelijker. Een aantal ondersteunende staffuncties zoals sales en finance, maar ook service- en onderhoudsactiviteiten, kunnen we nu samenvoegen”.

Boys with Brains verwacht dat het nieuwe kantoor de dynamiek en creativiteit vande organisatie nog beter kan ondersteunen. Net als het voormalige kantoor in Eindhoven is ook dit kantoor ingericht met veel flexwerkplekken, waardoor het aanwezig zijn op kantoor niet van dagelijkse toepassing hoeft te zijn voor de medewerkers.

Het nieuwe adres van Boys with Brains is:
Burgemeester Burgerslaan 40A
5245NH ROSMALEN

Het logistiek centrum blijft in Tiel gevestigd op industrieterrein Medel.

Over Boys with Brains
Boys with Brains, opgericht in 2018, is eigenlijk al ruim 20 jaar actief op het gebied van installatie en serviceverlening, maar is in 2018 in een nieuwe hoedanigheid gestart. De ‘boys en girls’ zijn momenteel in ruim 13 landen in Europa actief en hebben als speerpunt o.a. de 24×7 meertalige servicedesk en de unieke Smart Service Software waarin alle processen zijn vastgelegd voor de complete serviceverlening. Voor meer informatie: www.boyswithbrains.com

Bron: https://www.persberichten.com/persbericht/98305/BOYS-WITH-BRAINS-VERHUIST-HOOFDKANTOOR-RICHTING-S-HERTOGENBOSCH

Naar overzicht