Nederlands Engels
header lines

Boys with Brains versterkt retail specialisme

BOYS WITH BRAINS VERSTERKT RETAIL SPECIALISME

Rosmalen, 1 september 2021,

Fulfilment specialist Boys with Brains heeft haar team van ICT-specialisten die met name de retailers bedienen in de Benelux uitgebreid.

Om de groei in beheer en service voor hun opdrachtgevers te kunnen blijven optimaliseren heeft Boys with Brains haar Retail team in de Beneluxmarkt uitgebreid. “We zien dat Retailbranche momenteel toch wel ons grootste specialisme is waar wij actief in zijn. Of het nu gaat om de service op een ‘eenvoudige’ betaalterminal of een uitgebreide kassa omgeving. Onze jongens en meisjes laten zien dat ze er staan voor de klanten. Boys with Brains heeft het afgelopen jaar wel duidelijk gezien dat de wensen van onze klanten niet alleen maar die kantoortijden zijn waar service in wordt verleend, maar dat de weekenden, avonden en zelfs de nachten momenteel tijden zijn waar wij ook klaar moeten staan voor onze opdrachtgevers. Dat heeft er ook toe bijgedragen dat wij ons personeelsbestand voor met name België en Nederland hebben moeten uitbreiden om zo aan die behoeftes te kunnen blijven voldoen. Het blijft een uitdaging om steeds weer de juiste mensen te kunnen vinden natuurlijk en we maken daarom nog steeds dankbaar gebruik van onze flexibele schil van partners die wij bij de piekbelasting kunnen inzetten. Ook zij zetten ons andersom weer in voor hun klanten, dus het blijft een win = win waarbij we trots zijn op de drive waarmee onze mensen zich dagelijks weer inzetten’ aldus Alexander van Eindhoven van Boys with Brains.

Boys with Brains ziet een toenemende vraag in het uitbesteden van ICT diensten en het inhuren van ‘handjes’. Boys with Brains verwacht dat ze door de trend van uitbesteden de komende jaren nog meer een toonaangevende rol zullen gaan spelen in de markt van installatie en serviceverlening voor derde partijen. Vendoren maken steeds meer gebruik van Boys with Brains als fulfilment specialist door de brede kennis en kunde. Van technische koeriers werkzaamheden met korte service of installatie cyclussen tot aan langdurige trajecten van gehele vernieuwing van ICT netwerken of vervanging apparatuur. “Het plaatsen van apparatuur en daar de service op verlenen zal steeds meer een vast item worden waar eindklanten van onze opdrachtgevers in een maandbedrag een soort van verzekering voor betalen tegen vaste kosten voor de garantie van constante werking”.

Over Boys with Brains
Boys with Brains, opgericht in 2018, is eigenlijk al ruim 20 jaar actief op het gebied van ICT installatie en serviceverlening, maar is in 2018 in een nieuwe hoedanigheid gestart in de Benelux als verlengstuk van de bestaande Europese organisatie die al actief was in 15 landen. De ‘boys en girls’ zijn momenteel in 17 landen in Europa actief en hebben als speerpunt o.a. de 24×7 meertalige servicedesk en de unieke Smart Service Software waarin alle processen zijn vastgelegd voor de complete serviceverlening. Voor meer informatie: www.boyswithbrains.com

BRON: https://www.persberichten.com/persbericht/102528/BOYS-WITH-BRAINS-VERSTERKT-RETAIL-SPECIALISME

Naar overzicht