Nederlands Engels
header lines

Boys with Brains zet internet & telecom divisie op

BOYS WITH BRAINS ZET INTERNET & TELECOM DIVISIE OP

Rosmalen, 19 mei 2021,
Fulfilment specialist Boys with Brains heeft door de toenemende vraag naar service en installaties op het gebied van internetverbindingen en telecominstallaties intern een aparte internet- & telecom divisie opgezet.

“Wij kregen vanuit mijn oude netwerk van ICT-bedrijven steeds vaker de vraag of wij voor hun klanten installaties en service kunnen verlenen op telecommunicatiesystemen en ook het realiseren van internetaansluitingen.

In de huidige situatie doen onze engineers dit soort ‘klussen’ tussen onze reguliere service- en installatie werkzaamheden door, maar we zien dat het hebben van een vast team in minimaal Nederland en België die deze installaties voor onze partners verzorgt beter aansluit bij de wensen en eisen.

De kennis en kunde van onze engineers is algemeen verdeeld over de verschillende divisies door ze allround te hebben ingericht, maar we zien dat er zoveel verschillende telecommunicatiesystemen door VoIP zijn bijgekomen, dat we de keuze hebben gemaakt om een aparte divisie op te zetten die zich alleen richt op internet- & telefonie om beter te kunnen inspringen op die toenemende behoefte bij onze partners.

Deze groep engineers zorgt voor het aansluiten van de modem of router bij de klant, maar kan ook de volledige installatie van het telecommunicatienetwerk verzorgen inclusief programmering en bekabeling. Dit is absoluut van toegevoegde waarde voor onze partners, want zo kunnen zij weer sneller opschakelen richting hun eindklanten zonder constant te hoeven investeren in ‘nieuwe’ handjes en kennis, want die wordt steeds schaarser voor hen. Een echte win=win dus” aldus Dave Spijker van Boys with Brains.

Over Boys with Brains
Boys with Brains, opgericht in 2018, is eigenlijk al ruim 20 jaar actief op het gebied van installatie en serviceverlening, maar is in 2018 in een nieuwe hoedanigheid gestart in de Benelux als verlengstuk van de bestaande Europese organisatie die al actief was in 15 landen. De ‘boys en girls’ zijn momenteel in 17 landen in Europa actief en hebben als speerpunt o.a. de 24×7 meertalige servicedesk en de unieke Smart Service Software waarin alle processen zijn vastgelegd voor de complete serviceverlening. Voor meer informatie: www.boywithbrains.com

BRON: https://www.persberichten.com/persbericht/101753/BOYS-WITH-BRAINS-ZET-INTERNET-TELECOM-DIVISIE-OP

Naar overzicht