Nederlands Engels
header lines

Detachering

Veel van onze opdrachtgevers vragen ons steeds vaker om niet alleen voor een korte tijd gebruik te maken van bijvoorbeeld onze installatie services, maar ook of we voor langere bepaalde tijd kunnen zorgdragen voor een medewerker op locatie. Boys with Brains detacheert momenteel medewerkers op het gebied van installatie, serviceverlening, administratie, marketing en sales.

Onze opdrachtgevers kunnen hierdoor zonder direct mensen in vaste dienst te hoeven nemen toch extra krachten inzetten die als een vaste collega binnen hun bedrijf werken. De kennis en ervaring van onze medewerkers zijn belangrijk om die benodigde sprongen te kunnen maken. Geen langlopende inwerk procedures, maar gelijk de kennis en ervaring om het benodigde verschil te kunnen maken.

Wij detacheren al vanaf 1 dag in de week medewerkers voor periodes van 3 maanden of langer. Of het nu het opschonen en (her)inrichten van uw administratie afdeling is waar wij een bijdrage in kunnen leveren of het slim ondersteunen van uw salesproces. Boys with Brains heeft de oplossing veelal in huis. Ook vaste periodes van projectmanagement of langdurige installatie processen zijn middels detachering te realiseren via Boys with Brains. Ook dat is Service with a Smile.

Slimme technische koerier nodig voor service of installatie van uw producten of andere diensten?

Onze slimme boys en girls zijn Europees in wel 17 landen actief en staan 24x7 tot uw beschikking

Meer info of contact?