header lines

Altijd al de kans willen hebben om die ene gave domeinnaam nog te kunnen bemachtigen die past bij jouw concept of doelgroep? Pak dan nu je kans en bied mee via de online domeinnamen veiling en ga er vandoor met die unieke gave domeinnaam van jouw dromen …

GaveDomeinnamen.nl is juist opgezet om te zorgen dat domeinnam en ook daadwerkelijk worden gebruikt en niet alleen maar worden vastgelegd en verzameld. Zo houden wij het mooie kostbare web schoon en actueel.

Je kunt ook domeinamen verkopen via GaveDomeinnamen.nl die dan mee worden ingebracht in de veiling. Hiervoor vraagt Gavedomeinamen.nl een kleine servicefee.

Hoe werkt GaveDomeinnamen.nl

Je maakt gratis een account aan. Met dat account kan je meebieden op de  domeinnamen naar keuze. Iedere veiling duurt 48 uur. Na 48 uur krijgt de hoogste bieder na betaling  de domeinnaam in zijn of haar bezit middels de unieke verhuiscode. Zodra je jouw account hebt geactiveerd, kun je een bod uitbrengen. Ben jij de hoogste bieder na sluitingstijd, dan gaan we voor jou ons uiterste best doen om de domeinnaam te registreren. Let wel, elk bod dat je plaatst is bindend: je kunt je bod dus niet verlagen of intrekken.

Interesse in het deelnemen in een van onze concepten?

De Boys delen graag, want eerst delen en dan pas vermenigvuldigen. Dus spreekt een van de concepten je aan, neem dan contact met ons op om te participeren in een van onze ideeën.

Neem contact op