header lines

Girl with brains

We hebben er een nieuwe “girl” bij binnen Boys with Brains, Anneke van Nistelrooy. Anneke is sinds begin januari in haar rol als Office Manager gestart als de spin in het web tussen de marketing & sales jongens en meisjes van Boys with Brains.
Anneke: “Sinds dit jaar is er voor mij een nieuw avontuur begonnen waar ik ontzettend veel zin in heb. Vanaf het eerste gesprek voelde het al goed en ik ben er ook aan toe om mezelf verder te ontwikkelen. Ik ben trots dat ik “one of the boys” mag zijn. 
Als Office Manager ga ik op alle vlakken helpen de Boys with Brains en de zuster bedrijven Offerteshop.nl en Publeasy.nl nog verder mee uit te bouwen. Het is fijn om in deze fase van groei binnen het jonge team te komen. 
Boys with Brains is in Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch of eigenlijk Rosmalen gevestigd, maar ik zal voornamelijk vanuit Rosmalen werken. Het blijft altijd weer bijzonder om te zien dat creatieve ideeën worden omgezet in succesvolle bedrijven. Jullie gaan nog veel van mij en ons leuke team horen dit jaar”.

Naar overzicht