header lines

Goedkope offertes

Offerteshop is na een jaar ‘oefenen’ nu daadwerkelijk volwassen geworden. Dat betekent binnen onze organisatie, dat we het ‘concept’ Offerteshop.nl nu ook daadwerkelijk kunnen verzelfstandigen tot een eigen onderneming.

Er komen nu maandelijks ruim 7000! offerteaanvragen binnen verdeeld over bijna 100 categorieën/branches. We zijn begin 2020 dan ook gestart om onze leden uit te breiden in de branches advocaten, notarissen, accountants, verhuisbedrijven en hoveniers. Er wordt deze maanden dan ook veelvuldig contact opgenomen met de ondernemers in deze branches door ons callcenter, zodat we daar genoeg leden voor hebben om ook alle actuele offerteaanvragen te kunnen beantwoorden.

De offerteaanvragers kunnen op onze website Offerteshop.nl dus simpel via één simpele offerteaanvraag meerdere offertes ontvangen. Onze leden, de bedrijven uit de branche, kunnen dus zonder moeite maandelijks 10 actuele offerteaanvragen beantwoorden. Het doel en vooral de gedachte van offerteshop.nl is daarmee werkelijkheid geworden. vraag en aanbod bij elkaar brengen op een eenvoudige, maar vooral efficiënte wijze. Altijd mooi om te zien dat een idee van concept naar zelfstandig product of service is gegroeid.

Naar overzicht