Nederlands Engels
header lines

Groei door overname servicepartner

BOYS WITH BRAINS GROEIT DOOR OVERNAME SERVICEPARTNER

Rosmalen, 26 augustus 2020, Smart Fulfilment Servicespecialist Boys with Brains heeft de onderhoud- en serviceorganisatie van IBS projects overgenomen. Het is de eerste overname van Boys with Brains dit jaar, dat voor vele bedrijven toch als een verrassend spannend jaar aangeduid kan worden.

Directeur Alexander van Eindhoven van IBS projects: “de overname door Boys with Brains van onze service en onderhoudsafdeling, geeft ons als organisatie de mogelijkheid om onze klanten nog meer van dienst te kunnen zijn op internationaal vlak. Onze klanten maken steeds meer de keus voor turnkey oplossingen waarin ook lange termijn service en onderhoud gevraagd wordt.  Om dit te kunnen realiseren hebben wij een internationale partner nodig wie deze diensten beheerst. De 24×7 internationale serviceverlening vanuit Boys with Brains komt onze klant dan ook zeker ten goede”.

De huidig projectmatige werkzaamheden van IBS Projects zullen daarom zeker niet anders worden maar geven ons meer kans op uitbreiding.

“Door de overname van de serviceafdeling van IBS krijgen we er niet alleen een heel hoop leuke collega’s en kennisopbouw bij, maar vooral ook expertise in andere bedrijfstakken die nog meer gericht zijn op installatie en services, zoals groot onderhoud van de grotere technische installaties. Waar wij tot dusver voornamelijk de ‘snelle’ serviceprojecten van installatie en swapservices voor onze rekening namen, kunnen we nu een nog breder zakelijk publiek bedienen. Boys with Brains heeft in de Benelux een team van technische koeriers en onderhoud- & installatie experts, die 24 x7 internationale service kunnen bieden aan zowat ieder bedrijf of leverancier dat een vraagstuk heeft voor serviceverlening. Samen met onze Italiaanse businesspartner bedienen we nu 17 landen in Europa. Wij willen onze opdrachtgevers een totaalpakket aan gebundelde serviceverlening bieden op zowel bestaande, als nieuwe systemen en hebben als doelstelling om ook echt die hele slimme servicepartner te zijn voor onze klanten die ze volledig ontzorgen kan” aldus Dave Spijker, Algemeen directeur Boys with Brains. “

Door de overname zal Alexander van Eindhoven tevens toetreden tot de directie van Boys with Brains als Operationeel Directeur. IBS projects zal ook in de toekomst op het gebied van turnkey projecten en projectbegeleiding een rol blijven spelen als partner van Boys with Brains.

Over IBS Projects
IBS projects is een landelijk georiënteerde installatietechnische project organisatie op het gebied van W & E installaties. IBS is actief in verschillende branches. Utiliteitsbouw, beveiliging, ICT, gebouwbeheer, industriële automatisering, Retail en woningbouwcorporaties behoren tot hun klandizie.

Over Boys with Brains
Boys with Brains, opgericht in 2018, is eigenlijk al ruim 20 jaar actief op het gebied van installatie en serviceverlening, maar is in 2018 in een nieuwe hoedanigheid gestart in de Benelux als verlengstuk van de bestaande Europese organisatie die al actief was in 15 landen. De ‘boys en girls’ zijn momenteel in 17 landen in Europa actief en hebben als speerpunt o.a. de 24×7 meertalige servicedesk en de unieke Smart Service Software waarin alle processen zijn vastgelegd voor de complete serviceverlening. Voor meer informatie: www.boyswithbrains.com

Bron: https://www.persberichten.com/persbericht/98680/BOYS-WITH-BRAINS-GROEIT-DOOR-OVERNAME-SERVICEPARTNER

Naar overzicht