Nederlands Engels
header lines

Installatie Services

Onze Technische Koeriers & Engineers verzorgen de installatie en serviceverlening op locatie. Zij worden altijd getraind op de producten en diensten die zij dienen te installeren en servicen voor onze opdrachtgevers. Hierdoor zijn zij de handjes en voeten voor de opdrachtgever zonder dat zij op hun loonlijst staan. Onze Technische Koeriers & Engineers hebben altijd een bepaalde grijpvoorraad bij in hun auto’s en vrachtauto’s, zodat zij bij veelvoorkomende calamiteiten direct en snel kunnen schakelen. De meest voorkomende serviceverlening is next business day. Hierdoor is het bevoorraden van de auto’s altijd prima in te plannen.

Geplande installatie en onderhoud services zijn vanuit de afdeling projectmanagement natuurlijk makkelijker te regisseren, dan dat er calamiteiten zijn zoals bij swapservices. Bij installatie of onderhoud nemen onze Technische Koeriers & Engineers de opdrachten mee op de geplande route en zorgen zij middels de Smart service Software voor de juiste afhandeling van de installatie of het onderhoud. Ze nemen ook altijd een foto van hou zaken zijn opgeleverd en gaan pas weg als de geplaatste apparatuur of dienstverlening werkend is achtergelaten en akkoord door de klant is gegeven.

Bij niet geplande installatie services of beter gezegd swapservices geldt dezelfde aanpak, alleen is dan natuurlijk de snelheid van reactie en het op locatie zijn met de juiste apparatuur van extra belang. De Smart Service Software in combinatie met onze 24×7 meertalige servicedesk speelt een belangrijke factor in de kwaliteit waarmee we dit kunnen realiseren voor onze opdrachtgevers. Daarnaast het hebben van de juiste voorraden en de overnight shipping of delivery services (nachtelijke bevoorrading) van de vervoersmiddelen onze Technische Koeriers & Engineers maken het mogelijk dat wij voor iedere opdrachtgever het verschil kunnen maken

Slimme technische koerier nodig voor service of installatie van uw producten of andere diensten?

Onze slimme boys en girls zijn Europees in wel 17 landen actief en staan 24x7 tot uw beschikking

Meer info of contact?