header lines

Investeren in een van onze concepten?

Mocht één, of meerdere, van onze concepten je aanspreken, laat dat dan gerust even weten. Wij zijn van mening dat wanneer je meerwaarde kan bieden in een van de concepten we op zijn minst het gesprek moeten aangaan. Samen komen we wellicht verder. Zoals je op onze website wellicht al hebt kunnen lezen beschikken de Boys al over een schat aan kennis op diverse vlakken in het sales / marketing / creatie vlak, maar we horen graag of je daar nog aanvullende creativiteit aan zou kunnen toevoegen.

Zelf een goed idee?

Heb je zelf een goed idee maar weet je niet hoe je het in de markt moet zetten? Boys with Brains denkt graag mee en we zijn zelfs bereid te participeren om meer slagkracht en kennis in te kunnen zetten. Interessant? Neem ook dan contact met ons op.

Interesse in het deelnemen in een van onze concepten?

De Boys delen graag, want eerst delen en dan pas vermenigvuldigen. Dus spreekt een van de concepten je aan, neem dan contact met ons op om te participeren in een van onze ideeën.De Boys delen graag, want eerst delen en dan pas vermenigvuldigen. Dus spreekt een van de concepten je aan, neem dan contact met ons op om te participeren in een van onze ideeën.

Neem contact op