Nederlands Engels
header lines

Lease & verzekeringen

Ook bij Boys with Brains als Technical Fulfillment Service specialist is er vanuit de leveranciers en opdrachtgevers steeds vaker de vraag gekomen om ze het project niet de lease (huur/huurkoop) kunnen onderbrengen. Daarnaast ook de vraag of ze naast een servicecontract ook een verzekering kunnen afsluiten als extra garantie.

Aangaande leaseconstructies hebben wij diverse mogelijkheden in huis. Het leasen (betalen in een langere termijn) kan op zowel onderdelen van het totale project als op specifieke apparatuur. Onze opdrachtgevers zetten niet alleen nieuwe apparatuur in, maar we zien juist grote trajecten waarin refurbished (gebruikte) apparatuur wordt ingezet tegen dezelfde kwaliteit, maar dan gericht op een 2e leven. Circulaire economie dus.

Verzekeringen kunnen dus ook op zowel nieuwe als gebruikte apparatuur worden afgesloten. In combinatie met de servicevoorwaarden van Boys with Brains is de apparatuur dan altijd verzekerd en belangrijker nog u en uw medewerkers zijn altijd verzekerd en zo is de continuïteit gewaarborgd.

Slimme technische koerier nodig voor service of installatie van uw producten of andere diensten?

Onze slimme boys en girls zijn Europees in wel 17 landen actief en staan 24x7 tot uw beschikking

Meer info of contact?