header lines

OfferteShop.nl is opgericht in 2004. De doelstelling van OfferteShop.nl is vanaf dag één geweest om eenvoudig mensen en kwalitatieve leveranciers aan elkaar te koppelen.

Met één druk op de knop, direct gratis meerdere offertes ontvangen, zonder gedoe en het steeds opnieuw hoeven invullen van informatie.

De afgelopen jaren zijn er steeds meer branches bij OfferteShop.nl bijgekomen, omdat de behoeftes van onze gebruikers ook steeds weer veranderen. De wens is niet veranderd, want de gebruikers ontvangen nog steeds graag gratis, simpel en vooral eenvoudig en snel kwalitatieve offertes van meerdere leveranciers met één druk op de knop.

Hoe werkt OfferteShop.nl?

OfferteShop.nl brengt eenvoudig meerdere partijen bij elkaar; de klant en de leveranciers, die elkaar soms lastig wisten te vinden. OfferteShop.nl heeft kwalitatieve leveranciers in diverse doelgroepen en branches geselecteerd die de offerteaanvragen ontvangen van de bezoekers van OfferteShop.nl.

De bezoekers vullen op OfferteShop.nl een offerte aanvraag in en deze aanvraag wordt direct in de regio verstuurd naar meerdere aangesloten geselecteerde en vooral kwalitatieve leveranciers. Deze leveranciers nemen contact op met de offerte aanvrager en brengen allen een offerte uit, zodat de offerte aanvrager dus met één aanvraag direct meerdere offertes ontvangt. Wel zo handig en simpel!

Interesse in het deelnemen in een van onze concepten?

De Boys delen graag, want eerst delen en dan pas vermenigvuldigen. Dus spreekt een van de concepten je aan, neem dan contact met ons op om te participeren in een van onze ideeën.

Neem contact op