Nederlands Engels
header lines

Positief weertje

Mam…?
…Ja jongen.
Het is er weer het juiste weertje voor.
Hoe bedoel je?

Nou dat het mooie weer zorgt voor vrolijke gezichten en positieve zin. Ik merk het gelijk als ik met klanten in contact ben. Ze zien weer kansen. Ik merk het in alle branches waar we actief zijn met onze marketing en sales ondersteuning. Onze klanten waar wij zaken als SEO en SEA voor verzorgen zijn louter positief.
Heerlijk die positieve sfeer die er heerst. Het werd ook tijd dat het glas niet half leeg is, maar half vol. Natuurlijk zie je de bedrijven nog steeds die in zwaar weer verkeren of zelfs failliet gaan, maar gelukkig komen juist de bedrijven nu bovendrijven die kansen zien en ook mogelijkheden om iets toe te voegen binnen hun branche.

Ik zie het zelfs binnen ons eigen bedrijf, Boys with Brains, dat wij zorgen met de slimme concepten voor een win = win voor onze klanten en voor onszelf. Die verhouding is super gezond voor allen. We investeren nog steeds volop in de groei en zetten ook nog steeds in op investeringen in nieuwe collega’s. Natuurlijk zoeken we de “krenten uit de pap” die ons alleen maar beter maken, waardoor we nog beter presteren en sneller groeien, maar die aanhoudende hang naar perfectioneren draagt wel bij aan het succes van de onderneming. Juist samen iets bereiken is toch het mooiste om te doen. Natuurlijk is vertrouwen daar belangrijk in, maar samen het resultaat bereiken waar je alleen niet toe in staat was, is zo belangrijk.

Leuk om te zien is dat de specifieke branche gerichte aanpak, waar we al jaren mee werken, zijn vruchten afwerpt. Klanten zoeken specialisten die weten waar ze over praten en dus ook echt iets toevoegen aan hun vraagstukken. Goed dat ook onze nieuwe collega’s graag branchegericht willen werken en we zo het beste uit hun specialismes naar boven kunnen halen.

”Draagt het mooie weer daar dan in bij?”.
” Nee vast niet direct, maar indirect zullen positieve gevoelens zorgen voor een positieve inzet en dat is wel de start van alles om goede handel te kunnen drijven.”
“Dus zolang de zon schijnt gaat het goed?”
” Dat zou je wel denken he? Nee zo eenvoudig zal het niet zijn, maar ieder goed gevoel leidt veelal weer tot andere goede gevoelens en zo kom je uiteindelijk wel steeds een stapje verder”.
“Nou, dan ga ik het er vanmiddag maar eens van nemen in de zon jongen. Wie weet wat het mij nog gaat brengen vandaag”
” Nou je hebt gelijk mam. Geniet er van”

Met creatieve groet,

 

One of the Boys with Brains

Naar overzicht