header lines

Prijsvoordeelshop.nl is ontstaan vanuit het feit dat we allemaal voordeel willen als we gaan shoppen. Prijsvoordeel behalen A-merk producten dus. Dit voordeel kunnen wij aanbieden door de nieuwe artikelen die in onze webshops staan tegen scherpe prijzen aan te bieden. Deze artikelen kunnen op zicht zijn geweest bij klanten van bekende Nederlandse e-tailers, fabrikanten, maar ook distributeurs en worden voor een flinke korting op de nieuwprijs door ons aangeboden. Zo kunnen we recent teruggestuurde artikelen een tweede leven geven.

Prijsvoordeelshop.nl maakt winkelen weer leuk. Merkartikelen die hooguit even uit de verpakking zijn geweest of in het ergste geval lichte gebruikerssporen hebben, worden aangeboden voor een fractie van de oorspronkelijke winkeladviesprijs. Zijn er lichte gebruikerssporen door het uitpakken ontstaan, dan maken we daar natuurlijk een melding van en zal dat nog meer in de prijs terug te vinden zijn. Geen nare onverwachte verrassingen achteraf, maar gewoon top producten tegen scherpe prijzen, wat wil je nog meer!. Mocht een product dan alsnog toch niet voldoen aan de verwachtingen, dan zorgen wij altijd voor de juiste oplossing. Samen de wereld een stukje duurzamer en mooier maken. Samen die glimlach op ons gezicht, dat is prijsvoordeelshop.nl

 

 

Interesse in het deelnemen in een van onze concepten?

De Boys delen graag, want eerst delen en dan pas vermenigvuldigen. Dus spreekt een van de concepten je aan, neem dan contact met ons op om te participeren in een van onze idee├źn.

Neem contact op