Nederlands Engels
header lines

Projectmanagement

Een goed project begint natuurlijk met een gedegen plan en het uitvoeren en regisseren ervan. Projectmanagement dus. Het bewaken van alle processen binnen een project en het aansturen van de Technische Koeriers & Engineers die uiteindelijk de uitvoering op locatie dienen te doen. Het bewaken van de uitgaven (kosten) is een belangrijk onderdeel binnen Boys with Brains.

Slim inkopen is in combinatie met slim plannen een belangrijk onderdeel van een project. Vaak zie je dat er gewoon maar wordt begonnen met een project en dan zien we wel hoe het loopt. Dat is de meest voorkomende fout de je kan maken als je niet met projectmanagement werkt. Onze projectmanagers zijn actief in diverse branches; Utiliteitsbouw, beveiliging en ICT, gebouwbeheer, industriële automatisering, retail, kantooromgevingen en woningbouwcorporaties. Door deze brede schaal van expertise zijn zij ook gewend zowel kleine als grote projecten met succes te begeleiden.

Binnen Boys with Brains krijgen wij via onze opdrachtgevers diverse projecten binnen. Dit kan van enkel installatie tot aan complete service & onderhoud verzoeken zijn. Onze projectmanagers bepalen samen met de opdrachtgevers welke handelingen er dienen te worden gedaan. Zijn het nieuwe projecten met nog onbekende producten, dan zorgen zij eerst dat er gedegen opleidingen worden gepland. Daarna gaan zij samen met de opdrachtgever de planning bepalen waarin zo efficiënt en strak mogelijk gepland kan worden teneinde onnodige kosten voor beide kanten te besparen. De kwaliteit van onze projectmanagers zijn een belangrijke factor binnen Boys with Brains en deel van het  succes van onze serviceverlening.

Slimme technische koerier nodig voor service of installatie van uw producten of andere diensten?

Onze slimme boys en girls zijn Europees in wel 17 landen actief en staan 24x7 tot uw beschikking

Meer info of contact?