header lines

Publeasy echt Easy

Publeasy.nl is bijna zover, dat het als zelfstandige website ook gelanceerd gaat worden. In april zal de officiële lancering zijn voor de buitenwereld. Er is de afgelopen 1,5 jaar hard gewerkt aan het verfijnen van de slimme marketing software van Publeasy.nl. Er zijn naast enkele grotere retailers momenteel ook mooie branches zoals makelaars en drukkerijen aangesloten die naar grote tevredenheid gebruik maken van het slimme platform. 2020 zal het jaar worden dat we ieder bedrijf kennis kunnen laten maken met het gemak van Publeasy.nl

Eén online marketing platform voor alle marketinghandelingen was het idee van het concept. Het creëren van mailings, nieuwsbrieven,  boodschappen en ander uitingen voor op de website, socialmedia berichten en banners voor bijvoorbeeld Facebook, maar ook voor print, zodat het op het juiste tijdstip automatisch via de drukker op de deurmat beland.

Publeasy.nl maakt professionele communicatie efficiënt en toegankelijk voor iedereen. Je hoeft geen expert te zijn in vaak ingewikkelde omgevingen, zoals indesign om toch zelfstandig deze hoge kwaliteit van drukwerk of boodschappen te kunnen begrijpen. Eén marketing systeem voor alle handelingen. Made for dummies klinkt altijd alsof mensen dom zijn, maar het is wel de uiteindelijke boodschap erachter dat het werkelijk door iedereen is te gebruiken. Voor ons is het meer ‘the Apple feeling’ gewoon producten en diensten die het zonder veel uitleg gewoon doen en vooral te begrijpen zijn.

Met Publeasy.nl lanceert u eenvoudig al uw promotiecampagnes in een paar clicks. Van social media en web tot drukwerk. Wel zo Easy dat Publeasy!

Naar overzicht