Nederlands Engels
header lines

Service abonnement

Continuïteit in dienstverlening is uiteindelijk het doel van iedere opdrachtgever. Niet alleen dient de kwaliteit van de apparatuur op locatie hier een bijdrage in te leveren, maar ook de partij die de installatie of serviceverlening verzorgt. Onze Technische koeriers & engineers dragen in combinatie met onze 24×7 servicedesk bij aan deze continuïteit. Middels onze diverse serviceabonnementen kunnen wij zorgdragen voor gepland onderhoud en ook voor de benodigde swapservice op locatie bij calamiteiten.

Gepland onderhoud betekent dat wij bijvoorbeeld op maand of jaarbasis een gepland bezoek doen op locatie voor onze opdrachtgevers en zorgdragen dat de apparatuur of dienstverlening weer up to date is en er dus bewaking is in de continuïteit. Onze serviceabonnementen zijn opgebouwd uit een basis fee waarbij wij dus 24×7 de beschikbaarheid bieden van onze Technische koeriers & engineers in combinatie met onze 24×7 meertalige servicedesk. Daarnaast kan deze basis worden uitgebreid met vaste tarieven voor installatie/swapservices kosten (uurloon en voorrijkosten). Ook de kosten van de apparatuur kunnen hierin worden meegenomen, al is alle apparatuur (hardware & software) altijd eigendom van onze opdrachtgevers.

Onze opdrachtgevers zijn hierdoor verzekerd van continuïteit en ook van vaste lage tarieven. Feitelijk hebben we onze Technische koeriers & engineers klaarzitten voor ze op de bank. Doordat we de servicecontracten op maat kunnen aanbieden past het altijd om voor een laag servicebedrag toch de zekerheden van hoge service en kwaliteit in huis te halen. Boys with Brains verkoopt continuïteit en zekerheid. Dat is belangrijk, want alleen zo kun je die Service with a Smile realiseren.

Slimme technische koerier nodig voor service of installatie van uw producten of andere diensten?

Onze slimme boys en girls zijn Europees in wel 17 landen actief en staan 24x7 tot uw beschikking

Meer info of contact?