Nederlands Engels
header lines

Smart Services Software

Eèn van de speerpunten binnen de dienstverlening van Boys with Brains is de Smart Service Software. Service verlenen begint met een gedegen systeem voor vastleggen van alle processen en handelingen die er nodig zijn om een onverwachtse storing of gepland onderhoud te kunnen uitvoeren. De unieke Smart Service Software van Boys with Brains is zo ingericht dat het gehele proces van aanmelding tot afhandeling is vastgelegd en inzichtelijk is voor zowel de klant, de technische koerier/engineer en de servicedesk medewerkers.

Binnen deze software worden alle handelingen geregistreerd die onze technische koeriers en engineers doen en kunnen doen. Ook de servicedesk en de opdrachtgevers hebben 24×7 wereldwijde toegang en inzage in de software. Binnen de software wordt alle informatie omtrent klant locaties, apparatuur op locatie (serienummers/typenummers) vastgelegd. Ook zaken als hoe lang de apparatuur op locatie staat en wanneer er service en onderhoud moet worden gepleegd. Ook foto’s van oplevering of herinstallatie worden netjes vastgelegd binnen de software. Doordat alle betrokken partijen inzage hebben in de software is er 24×7 dus overal ter wereld inzage mogelijk en is er dus één centrale waarheid.

Dat is erg belangrijk, want wij komen nog veel servicepartijen tegen waar de trajecten vooral in email boxen zijn blijven hangen van collega’s en er dus bij zaken als swapservices calls lastig kan worden vervangen en vooral slecht wordt geregistreerd. dat laatste is erg belangrijk voor de continuïteit van de bedrijfsprocessen en het hebben van overzicht in voorraad van de apparatuur. weten wat er gebeurt is vooral voor diegene die de rekeningen moet betalen wel erg belangrijk. Onze Smart Service Software zorgt voor die belangrijke Service with a Smile.

Slimme technische koerier nodig voor service of installatie van uw producten of andere diensten?

Onze slimme boys en girls zijn Europees in wel 17 landen actief en staan 24x7 tot uw beschikking

Meer info of contact?