Nederlands Engels
header lines

Boys with brains opent spaans service kantoor

BOYS WITH BRAINS OPENT SPAANS SERVICE KANTOOR

‘s-Hertogenbosch, 20 oktober 2022,

Smart Fulfilment Servicespecialist Boys with Brains heeft haar Europese activiteiten verstevigd met een fysieke kantoorlocatie in Spanje.

Boys with Brains heeft haar eerste Spaanse vestiging geopend in het mondaine Javea aan de Costa Blanca. Het nieuwe kantoor bevindt zich centraal gelegen tussen de steden Alicante en Valencia en is een prima uitvalsbasis om het gehele land te bedienen. Deze stap is gezet om het toenemend aantal klanten in de Spaanse, Portugese en ook Zuid-Franse regio nog beter te kunnen bedienen. “Onze opdrachtgevers zitten over heel Europa verspreid. Zij verwachten naast lokale medewerkers die de taal spreken, ook steeds vaker grotere opslaglocaties voor hun te servicen apparatuur, waardoor het voor ons nog beter paste om ook een fysieke kantoorlocatie te hebben in deze prachtige omgeving. Onze organisatie is van oorsprong Nederlands en veel Nederlanders zijn hier dan ook woonachtig, waardoor niet alleen Spanjaarden, maar ook Nederlanders werkzaamheden voor Boys with Brains kunnen verrichten. Wij zien bijvoorbeeld ook een stijgende behoefte aan servicedesk activiteiten die wij hier met Nederlanders in Spanje dus kunnen invullen voor onze Nederlandse klanten” aldus Dave Spijker, commercieel directeur Boys with Brains.

Over Boys with Brains
Boys with Brains, opgericht in 2018, is eigenlijk al ruim 20 jaar actief op het gebied van installatie en serviceverlening, maar is in 2018 in een nieuwe hoedanigheid gestart. De ‘boys en girls’ zijn momenteel in ruim 17 landen in Europa actief en hebben als speerpunt o.a. de 24×7 meertalige servicedesk en de unieke Smart Service Software waarin alle processen zijn vastgelegd voor de complete serviceverlening. Voor meer informatie: www.boyswithbrains.com

BRON: https://www.persberichten.com/persbericht/105965/BOYS-WITH-BRAINS-OPENT-SPAANS-SERVICE-KANTOOR

Naar overzicht