header lines

De Boys with Brains bestaan vooralsnog uit de volgende mensen:
Dave Spijker: Ruim 15 jaar creatief en innovatief ondernemer in de ICT en Telecom branche. Master in Sales en Marketing.
Tol (Eric) Vermeulen: Al meer dan 20 jaar als ondernemer actief in de Business support. Ervaren in Support en Sales.
Wino van Lieshout: ± 25 jaar multidisciplinair ondernemer. Gaat voor zijn klanten en diensten door het vuur.
Mischa van Lieshout: Bijna 20 jaar creatief ondernemer met passie voor Creatie en Design in de online branche.

In hun dagelijkse werk misten alle boys iets. Wat was dat iets? Dat was een ‘platform’  om een aantal krachten te bundelen en zo op slagvaardige wijze slimme webconcepten te bedenken, uitwerken en lanceren. Eigenlijk heel eenvoudig maar erg effectief.

Een idee wordt geboren tijdens de wekelijkse brainstormsessies. Vervolgens wordt het uitgewerkt tot een ‘proof of concept’  inclusief het onderliggende calculatiemodel. Als de groep het levensvatbaar acht, wordt het uitgewerkt en gelanceerd. Elk concept krijgt een jaar de kans om tot een eerste mijlpaal te komen. Wordt deze niet bereikt, dan wordt de stekker uit een concept/propositie getrokken en gaan we verder met een van de vele nieuwe ideeen.

  • Eenvoud;
  • Vol van ideeën;
  • Technisch tot heel veel in staat;
  • Enorme marketing- & salespower.

Dat kan maar hoeft niet. Het is niet ondenkbaar dat we anderen ook blij kunnen maken met voortzetting van een concept. Als de boys dan ook blij kunnen worden van een verkoop van een concept, hebben we een win-win en kunnen we doorgaan met onze kracht: Nieuwe slimme online concepten!

De Boys with Brains produceren en creeëren online concepten. Tijdens onze brainstormsessies komen er veel ideeën voorbij die wellicht ook interessant kunnen zijn voor innovatieve, slimme, investeerders. Wanneer je benieuwd bent naar hoe wij zo’n samenwerking zouden insteken, laat dan even iets weten via de diverse contactmogelijkheden of klik hier om direct een mail te sturen.

Interesse in het deelnemen in een van onze concepten?

De Boys delen graag, want eerst delen en dan pas vermenigvuldigen. Dus spreekt een van de concepten je aan, neem dan contact met ons op om te participeren in een van onze ideeën.

Neem contact op