Nederlands Engels
header lines

Wat doen de Boys?

De ‘jongens & meisjes’ bij Boys with Brains zijn als Technical Fulfillment Service team actief op een aantal aandachtsgebieden. Doordat we momenteel in ruim 17 landen in Europa actief zijn kunnen we samen met onze 24X7 meertalige servicedesk gelijk groot opschakelen.

Overzicht van slimme services

Een aantal takken van ‘sport’ waarin de Boys with Brains met hun Smart Services actief zijn.

  • Koeriers werkzaamheden, dus het brengen van goederen van A naar B;
  • Technische Koeriers die niet alleen goederen van A naar B brengen, maar ook op locatie technische werkzaamheden op het gebied van installatie verrichten en bij serviceverlening zaken als swapservices (omwisselen van defecte apparatuur voor werkende apparatuur) verrichten;
  • Installatie en service verlening. Van kleine installaties tot het geheel installeren en dus realiseren van producten en diensten op locatie;
  • Projectmanagement, projecten begeleiden en dus de regie houden gedurende de gehele opdracht;
  • Servicedesk, 1e-, 2e-, en 3e lijns servicedesk meertalig inclusief remote beheer.

Het start met de intake van een project dat via een producent of opdrachtgevers bij onze afdeling verkoop onder de aandacht wordt gebracht.

 

Boys with Brains, Smart services

Altijd de slimste route voor uw project

Sales & intake

Onze opdrachtgevers bespreken middels een eerste kennismaking met onze sales-consultants het project dat ze willen onderbrengen bij Boys with Brains. Dit kunnen eenmalige projecten zijn die gericht zijn op installatie, maar natuurlijk ook langdurige projecten waarbij installatie ook gecombineerd wordt met (on)geplande service verlening. Deze eerste intake is voornamelijk bedoeld om te bekijken of de wensen van de opdrachtgever haalbaar zijn.

Projectmanagement

Zodra een project helder is bij Boys with Brains en de offerte na akkoord van de opdrachtgever is goedgekeurd wordt deze door de afdeling Sales overgedragen aan onze projectafdeling die het project in kaart gaat brengen. Vanaf dat moment wordt projectmanagement toegepast en wordt er gedurende de gehele opdracht een projectteam aangewezen die het project bewaakt.

Smart Service Software

Vastlegging en registratie van al onze handelingen, producten en diensten van de opdrachtgever  gebeurt in onze Smart Service Software. Deze is zowel voor onze opdrachtgevers, eindklanten als onze medewerkers inzichtelijk, waardoor iedereen in een zelfde omgeving werkt en er dus altijd inzage is in het project.

24×7 meertalige servicedesk

Onze meertalige servicedesk is 24×7 beschikbaar voor 1e-, 2e- en 3e lijns serviceverlening. Niet alleen troubleshooting en remote services op afstand, maar ook het aansturen van de engineers en het vastleggen van alle handelingen gebeurt vanuit onze servicedesk. Doordat Boys with Brains momenteel actief is in ruim 17 landen in Europa wordt ook opgenomen met de gewenste taal van het land waarin wij de service dienen te verlenen.