Nederlands Engels
header lines

Managed IT Services

De operationele management Services die geboden worden door Boys with Brains zijn geoptimaliseerd & gestructureerd binnen de management levels. Wij bieden onze partners de mogelijkheid om al onze services onder hun eigen naam aan te bieden aan hun eindklanten.

Het  Operation Center biedt de volgende garanties aan de klant:

  • Hogere Efficiencie: De remote support en service zijn 24×7 beschikbaar om de continuiteit te borgen ook buiten de standaard tijden, Doel is om de interventies te minimliseren en de klant ontzorging te bieden op het gebied van het managemen van de IT infrastructuur.
  • Hogere Effectiviteit: De specialisten blijven de kennis en kunde doorontwikkelen om deze te vertalen richting de klant en hun problemen.
  • Hogere Proactiviteit: Ons team van specialisten zorgt voor een blijvende ontwikkeling en verbetering van de service op het gebied van performance en preventie van incidenten, en het indentificeren van de mogelijke oplossingen binnen de klantomgeving.

Boys with Brains helpt de klanten om het management van de infrastructuur te verbeteren op het gebied van kosten, Servers en netwerk onderdelen door:

  • Systeem support (fysieke en logische support op gebied van de infrastructuur)
  • Systeem en netwerk monitoring & beheer
  • Verandering management activiteiten
  • Detectie & oplossingen voor alle inefficiënties bij apparatuur

De operationele management Services die geboden worden door Boys with Brains zijn geoptimaliseerd & gestructureerd binnen de management levels. Wij bieden onze partners de mogelijkheid om al onze services onder hun eigen naam aan te bieden aan hun eindklanten.

 

Desktop, Mobile, Servers & Storage

Een intelligent, flexibel, schaalbaar en geïntegreerde werkomgeving is essentieel om een groei te realiseren.Boys with Brains biedt een complete werkomgeving voor uw organisatie en is gedreven om een zo goed mogelijke service te bieden. Diensten als workplace support services, die veelal gebruikt worden voor het servicen van de eindgebruikers zijn standaard. Ook het beheren van uw server omgevingen of de opslag (storage). Wij bieden professionele assistentie door het gebruik van de AskQ Suite, consulting en operations om de transformatie te maken naar mobility, desktop, printer delivery, collaboration, corporate networks, eind gebruiker services, experience management en user support omgevingen.

Moderne bedrijven omarmen digitalisering als business model voor hun netwerk infrastructuur. Het ontdekken van de innovatieve IOT ontwikkeling, Big Data, Data analytics en M2M. De groei in volumes data houdt in dat er continue gemonitord dient te worden  en waar nodig zorg wordt gedragen voor het implementeren van nieuwe network application services. Bestaande technieken zoals management & service op systemen als IBM AS / 400 zijn ook nog deel van onze voorzieningen.

Boys with Brains heeft de ervaring in-oriented service delivery benadering  om de verbinding te maken voor tastbaar resultaat.

 

Software
Software Software welke wij managen is niet alleen de standaard software op de markt maar kan ook maatwerk zijn zoals  klant specifieke POS software bijvoorbeeld.

Wanneer de software onbekend is dan zorgen wij voor specifieke trainingen en informatie sessies met met specifieke medewerkers. Wanneer de kennis en kunde op het gewenste peil is dan wordt het intern uitgerold. De met kennis gevulde collega’s dragen bij aan het ontwikkelen van de kennis base gebaseerd op de eigen Boys with Brains Wikipedia waar alle oplossingen en procedures worden geregistreerd. De kennis wordt dan beschikbaar voor alle betrokken medewerkers van Boys with Brains

 

Aantal cijfers…

– 24×7 serviceverlening
– Ruim 1000 field engineers
– Direct actief in 17 landen in Europa
– Bijna 10.000 servers in beheer
– Meer dan 25.000 netwerk onderdelen in beheer
– Jaarlijks 50.000 stagings opstellingen
– Over de 100.000 werkstations & POS systemen in beheer
– Momenteel meer dan 150.000 printers in beheer
– Jaarlijks 250.000 field interventions
– Gemiddeld 500.000 service calls per jaar

 

Slimme technische koerier nodig voor service of installatie van uw producten of andere diensten?

Onze slimme boys en girls zijn Europees in wel 17 landen actief en staan 24x7 tot uw beschikking

Meer info of contact?