Nederlands Engels
header lines

MISSIE, VISIE & STRATEGIE

Onze missie
Sterke footprint in markt
De missie van Boys With Brains is om de ‘Uber’ van de installatiebranche te worden, door betaalbare en toekomstbestendige totaal services te verlenen aan de zakelijke markt. Boys With Brains heeft nu een Europese footprint in 17 landen in Europa sinds 2020 en heeft als doel daar in 2021 ook haar remote services uit te breiden buiten de Europese landsgrenzen middels haar 24×7 meertalige servicedesk.

Onze visie
Next Generation Services
De ontwikkeling van remote services op bestaande- en nieuwe online te managen systemen wordt gezien als groot strategisch belang voor de ontwikkeling van de maatschappij en economie als geheel. Boys with Brains wil een gezamenlijke koppositie innemen met leveranciers en producenten om hun producten en diensten te kunnen installeren en service te verlenen aan hun eindklanten.

Onze strategie
Samen bereik je meer
Boys With Brains staat voor het samen bereiken van doelen en zet haar unieke beheerssoftware platform dan ook in om niet alleen de eigen service engineers en het servicedesk personeel te managen, maar biedt deze services ook aan derden partijen aan om zo één beheersplatform te creëren waarop alle partijen inzage hebben en er zo één totale beheerde propositie is voor zowel eigen medewerkers alswel derden partijen.

Slimme technische koerier nodig voor service of installatie van uw producten of andere diensten?

Onze slimme boys en girls zijn Europees in wel 17 landen actief en staan 24x7 tot uw beschikking

Meer info of contact?