Nederlands Engels
header lines

Nieuwe actieve landen

BOYS WITH BRAINS NU IN 17 LANDEN IN EUROPA ACTIEF

Rosmalen, 9 juli 2020, Smart Fulfilment Servicespecialist Boys with Brains heeft haar Europese servicenetwerk van 13 landen naar 17 landen uitgebreid.

Boys with Brains was al in 13 landen in Europa actief met hun technische koeriers en engineers voor installatie, serviceverlening en swapservices, maar door de recente uitbreiding zijn ze nu in 17 landen in Europa actief.

Dave Spijker, algemeen directeur van Boys with Brains: “De uitbreiding naar landen en deelgebieden zoals Engeland, Ierland, Noord-Ierland, Wales, Schotland en Denemarken maakt het voor onze opdrachtgevers nog eenvoudiger om ook hun business mogelijk uit te breiden naar deze landen. Vaak kunnen ze daar natuurlijk niet alleen al leveren, maar nu ook lokaal de service laten oppakken”.

Boys with Brains ziet niet alleen een groei in haar servicenetwerk, maar vooral ook in het type dienstverlening.

“Waar we gestart zijn met installatie en swapservices voor het MKB en de grootzakelijke markt zien we ook steeds meer vraag naar grotere installaties, zoals het installeren van zaken als zonnepanelen, laadpalen en grootschalig onderhoud op technische installaties. De aankomende overname die wij doen in augustus zal daar dan ook een welkome aanvulling op zijn” aldus Spijker.

Bron: https://www.persberichten.com/persbericht/98379/BOYS-WITH-BRAINS-NU-IN-17-LANDEN-IN-EUROPA-ACTIEF

Naar overzicht