Nederlands Engels
header lines

Uber van de installatiebranche!

BOYS WITH BRAINS WIL DE UBER VAN DE INSTALLATIEBRANCHE WORDEN

Rosmalen, 5 oktober 2020, Smart Fulfilment Servicespecialist, Boys with Brains heeft vergaande ambities aangaande Europese serviceverlening.

Algemeen directeur Dave Spijker van Boys with Brains ”Het feit dat we nu in 17 landen actief zijn op het gebied van installatie- en onderhoud services voor onze opdrachtgevers geeft al aan dat we ambities hebben. Uiteindelijk hoeven wij al die technische koeriers en slimme engineers niet allemaal zelf in huis te hebben. Natuurlijk voor de fase waarin we nu zitten bijzonder handig, maar uiteindelijk willen we de Uber van de installatie- en onderhouds markt worden.

Betaalbaar en snel de juiste service verlenen op locatie. Niet alleen zakelijk, maar ook op niet al te lange termijn voor de particuliere markt Doordat wij een meertalige Europese servicedesk in huis hebben kunnen we alle inkomende calls dus al opvangen in de gewenste taal van het land waar onze opdrachtgevers willen dat wij de services voor hen uitvoeren. Daarnaast hebben we centrale softwaretools, onze Smart Service Software, waarin wij alles vastleggen en waarmee we ook communiceren met onze mensen op de weg. Die communicatie loopt nu al over verschillende landen. Waarom zouden we die communicatie niet uitbreiden naar diverse installatie partners en zo groeien naar een platform dat centraal zorgt voor de juiste installatie- of onderhoudsmonteur die gewoon lekker bij de klant in de buurt zit en centraal door ons kan worden aangestuurd? Uiteindelijk is het succes van Uber of andere grote partijen als Booking.com en Takeaway om zo maar een aantal erg succesvolle bedrijven te noemen ook het platform waarmee ze hun ‘leden’ aansturen. Dat succes zal de komende jaren dus ook in de installatie branche moeten worden behaald. Daarbij is betaalbare kwaliteit de succesfactor”.

Over Boys with Brains
Boys with Brains, opgericht voor de Benelux in 2018, is eigenlijk al ruim 20 jaar actief op het gebied van installatie en serviceverlening, maar is in 2018 in een nieuwe hoedanigheid gestart. De ‘boys en girls’ zijn momenteel in 17 landen in Europa actief en hebben als speerpunt o.a. de 24×7 meertalige servicedesk en de unieke Smart Service Software waarin alle processen zijn vastgelegd voor de complete serviceverlening. Voor meer informatie: www.boyswithbrains.com

Bron: https://www.persberichten.com/persbericht/99978/BOYS-WITH-BRAINS-WIL-DE-UBER-VAN-DE-INSTALLATIEBRANCHE-WORDEN

Naar overzicht