Nederlands Engels
header lines

24×7 MEERTALIGE SERVICEDESK

Onze servicedesk is niet alleen 24×7 beschikbaar, maar ook meertalig (multilingual) inzetbaar. Boys with Brains is momenteel in ruim 17 Europese landen actief en onze servicedesk medewerkers spreken daarmee naast Nederlands en Engels ook de lokale taal van het land. De ‘Boys en Girls’ zijn actief in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Denemarken, Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Wales, Noord Ierland), Rep. Ierland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Zwitserland, Oostenrijk, Italië en Griekenland.

Zo wordt u door onze service desk, geattendeerd op wanneer incidenten ontstaan, hoe deze kunnen worden opgelost en wanneer deze zijn opgelost. Met een overzichtelijke registratie van incidenten ontvangt u een duidelijk overzicht van de werkzaamheden om zo de toegevoegde waarde van de service desk in één oogopslag te zien.

Door de intelligente Smart Services Software ontstaat er een gesloten cirkel tussen het aanmelden van incidenten en de afhandeling van zowel de servicedesk medewerker als de technische koerier op locatie. Ten alle tijden inzage in zowel een installatie incident als een reparatie of swap op locatie.

Slimme technische koerier nodig voor service of installatie van uw producten of andere diensten?

Onze slimme boys en girls zijn Europees in wel 17 landen actief en staan 24x7 tot uw beschikking

Meer info of contact?