Nederlands Engels
header lines

Swap services

Bij een probleem of storing met apparatuur of service op locatie is het handig dat een verstoring door een bezoek van onze technische koeriers zo kort mogelijk duurt. Het vervangen (omwisselen/swappen) van de apparatuur is veelal de snelste manier, waardoor de klant weer snel verder kan en wij de kapotte apparatuur gewoon meenemen en op onze logistieke locatie weer repareren of blijvend vervangen.

De vervangen onderdelen worden netjes geregistreerd in onze Smart Service Software. Het serienummer van het ‘oude’ vervangen onderdeel verdwijnt uit het systeem en het onderdeel wordt centraal verzameld in ons logistiek centrum. Daar wordt bepaald of het oude onderdeel mogelijk nog gerepareerd kan worden. Indien mogelijk gaat het onderdeel terug naar de leverancier of naar de reparatieafdeling en wordt het onderdeel na reparatie terug in de swap voorraad opgenomen, zodat het bij een verstoring van een andere locatie gewoon weer kan worden ingezet.

Het nieuwe onderdeel is netjes geïnstalleerd en ook aangemeld in de voorraad software binnen onze Smart Service Software. Het goed managen van de swap voorraden is de belangrijk kracht binnen Boys with Brains. Weten waar wat staat om zo maar te zeggen en bij changes (wisselingen) goed registeren. Dat maakt swappen tot een belangrijk en vooral kwalitatief speerpunt van onze dienstverlening. Dit in combinatie met de juiste kennis en kunde zorgt ervoor dat we dit momenteel ook goed kunnen uitvoeren voor diverse leveranciers en opdrachtgevers in ruim 17 Europese landen.

Slimme technische koerier nodig voor service of installatie van uw producten of andere diensten?

Onze slimme boys en girls zijn Europees in wel 17 landen actief en staan 24x7 tot uw beschikking

Meer info of contact?