Nederlands Engels
header lines

Technische koeriers & engineers

De ‘jongens & meisjes’ op de weg zijn naast onze 24×7 meertalige servicedesk medewerkers natuurlijk de parels binnen Boys with Brains. Zonder hen zouden wij nooit de snelheid en kwaliteit kunnen realiseren die noodzakelijk is om met kennis en kunde zorg te dragen voor een perfecte installatie of swapservice op locatie voor onze opdrachtgevers. Onze Technische Koeriers & Engineers worden getraind voor iedere handeling die zij voor onze opdrachtgevers dienen te doen. Of dit nu het bezorgen, installeren of servicen is van een grote fotokiosk, kassasysteem of gewoon kleine laptop of mobiele telefoon.

Onze Technische Koeriers & Engineers rijden op diverse vervoersmiddelen voor onze opdrachtgevers naar locatie. Dit kan zelfs via de fiets, scooter of Segway zijn bij opdrachten in drukke steden. Natuurlijk is het meestal met een auto of vrachtauto. Wij zorgen dat ze altijd een bepaalde voorraad bij zich hebben voor onze klanten die door hun volume meer verstoringen hebben dan andere opdrachtgevers. Indien iets niet direct op voorraad is dan wordt er uiterlijk Next business day gezorgd dat de apparatuur toch op de klantlocatie is aangekomen. Via overnight delivery (nacht levering) worden de Technische Koeriers & Engineers bevoorraad, zodat er altijd voldoende voorraad is.

boyswithbrains-technical-van

Een Technische Koeriers & Engineers zorgt er altijd voor dat ze zich netjes melden en identificeren bij de klant op locatie. Na installatie dragen zij tevens zorg dat ze de apparatuur of diensten werkend hebben afgeleverd en altijd een foto(‘s) maken na oplevering. Deze wordt dan weer opgeslagen en geregistreerd in de Smart Service Software. De oude apparatuur wordt weer netjes meegenomen en geregistreerd in de voorraad van onze opdrachtgever en aangemeld ter beoordeling of het nog te repareren valt. Zo ja, dan wordt er zorggedragen dat deze oude apparatuur weer kan worden ingezet als swap voorraad. De Technische Koeriers & Engineers gaan pas weg op locatie nadat de klant voor akkoord heeft getekend en ze die Service with a Smile ook echt ervaren hebben.

Slimme technische koerier nodig voor service of installatie van uw producten of andere diensten?

Onze slimme boys en girls zijn Europees in wel 17 landen actief en staan 24x7 tot uw beschikking

Meer info of contact?